zondag 4 maart 2018

Corona


Voor deze kaarten heb ik Corona papier gebruikt. Papier van 5 x 5 cm uit Korea en papier van 7.5 x 7.5 uit Japan. Het Japanse papier is van een andere kwaliteit en soepelder. Het fijne van Corona is dat midden van het papier in het midden blijft als je er een zeshoek van maakt.
Het ontwerp van de kleine rozetten is van Joel Cooper, het betreft een deel van zijn tessellation uit Origami Tessellations van Eric Gjerde. Het ontwerp is van twee kanten te gebruiken. De vierkantjes zijn een variatie op een eigen ontwerp. Het ontwerp van de kaart heb ik simpel gehouden. Een lijntje hier en een ponsfiguurtje daar, meer is er niet nodig. 


I used Corona paper for these cards. Paper sized 5 x 5 cm from Korea and paper sized 7.5 x 7.5 from Japan. Japanese paper is of a different quality and smoother. The good thing about Corona is that the center of the paper stays in the middle when you make a hexagon.
The design of the small rosettes is from Joel Cooper, it is a part of his tessellation in Eric Gjerde's Origami Tessellations. The design is usable from two sides. The squares are a variation on my own design. I kept the design of the card simple. A line here and a punch figure there, more is not needed.

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...