dinsdag 15 december 2015

Feestdagen - Holidays
Dit zijn een aantal nieuwsjaars- en kerstkaarten voor dit jaar. De ruiten op de foto 1 en 2 zijn gemaakt van Lokta uit Nepal, gevonden bij de Hema. Het papier had niet allemaal dezelfde maat, vandaar de verschillende afmetingen van de ruiten. Maar dat staat wel artistiek!
De fabricage wordt bij mij een heel jaarplan. De eerste helft van het jaar was ik bezig met het uitzoeken van de juiste kleuren papier en het vouwen van de ruiten, de tweede helft met het plakken. 
Het ruitontwerp is van Willy Haarsma en staat in Creatief met vouwsels, door Jannie Schuylenburg - Dekker. ISBN 90-5877-197-0.

Here are some of this New Year's and Christmas cards year. The rhombuses are made of Lokta from Nepal, found at the Hema. The pieces of paper where not in the same size, hence the different sizes of the rhombuses. But it certain looks artistic!
I made a year plan for making the cards. The first half of the year, I was busy choosing the right colours of paper and folding the rhombuses, the second half I was busy glueing.
The design is by Willy Haarsma and is in
Creatief met vouwsels, by Jannie Schuylenburg - Dekker. ISBN 90-5877-197-0.

1 opmerking:

Jolette zei

Prachtige kaarten Annemieke!
Vooral de eerste serie vind ik schitterend!
Fijne feestdagen,

Jolette

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...