zaterdag 2 oktober 2010

Waterbomb tessellation


Een tijdje geleden heb ik een waterbomb tesselation gemaakt. Hiervoor heb ik een stevig stuk papier van 35x35 cm gebruikt. De naam van het papier is Tant, het ontwerp is van Eric Gjerde.


A while ago, I made a waterbomb tesselation. I used a strong piece of Tant paper, size 35x35 cm. The design is by Eric Gjerde.


5 opmerkingen:

florigami zei

waar koop je jouw papier

Annemieke zei

Dag Florigami,
Aan de rechterkant van mijn weblog zie je bij 'papier paper - boeken books' de firma's staan waarbij ik mijn papier bestel. Ook neem ik papier mee tijdens origamidagen en -weekenden. Soms gebruik ik kraftpapier, memovellen of A4, dat koop ik bij de Hema. Helaas is er bij zaken zoals de Pipoos weinig tot geen origamipapier verkrijgbaar.
Jouw weblog zet ik bij mijn favorieten en ik neem er een feed op.

Anoniem zei

Hoi Annemieke,

Ben je ook bekend met de Origami Magic Ball? Ik wil graag weten wie hier de ontwerper van is. (ben bezig met een onderzoek).

Hoop van je te horen.

Groet,

Diede

Annemieke zei

Diede, een paar jaar geleden heb ik een Origami Magic Ball gemaakt, met een filmpje op You Tube als voorbeeld. Als ik even google, komt de naam Kade Chan bovendrijven als ontwerper. Ik weet niet of dit juist is.

Anoniem zei

Ja, inderdaad. Die naam kwam ik ook tegen. Maar deze jongen is nog vrij jong en ik heb het vermoeden dat het ontwerp van de Magic ball al veel ouder is. In ieder geval bedankt!

Groet,

Diede

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...